پسر سنگدل در اقدامی هولناک پدرش را به قتل رسانده بود و جسدش را مثله کرد.
به گزارش عرشه آنلاین؛ پسر شیشه ای و بی رحم که به خاطر تصاحب کارت بانکی حقوق بازنشستگی پدرش دست به جنایت زده بود پس از بازجویی های فنی سرانجام به اتهامش اعتراف کرد.
سرهنگ علی زنگنه فرمانده انتظامی رباط کریم گفت:رسیدگی به این پرونده از ۲۰ روز پیش درجریان ناپدید شدن مرد میانسال در محدوده پرند شروع شد.
تیمی ازکارآگاهان جنایی درتحقیقات میدانی از همسایه ها دریافتند که پسر این مرد میانسال هنگام خروج از خانه شبانه کیسه های مشکوکی را ازخانه خارج کرده است.
این موضوع کافی بود که پسر ۴۴ ساله بعنوان نخستین مظنون این پرونده به اداره پلیس آگاهی رباط کریم فراخوانده شود.
متهم جوان در بازجویی های اولیه درحالیکه سعی داشت این موضوع را کتمان کند اما در بازجویی فنی کارآگاهان زبده سرانجام لب به اعتراف گشود و مدعی شد که وقتی پدرش ناگهان به خاطر بیماری که داشت جان باخت جسد را به بیابان منتقل کردم تا از کارت بانکی حقوق بازنشستگی اش استفاده کنم و مرگ او مخفی بماند.
اما این پایان همه ماجرا نبود چرا که درادامه بازجویی فنی و علمی کارآگاهان دریافتند که پسر معتاد خود نقشه قتل پدرش را طراحی کرده است. با گشوده شدن این پرونده جنایی متهم برای بازسازی جنایت همراه کارآگاهان و بازپرس ویژه قتل رباط کریم به بیابانهای شهر پرند رفتند تا متهم محل دفن جسد پدرش را نشان دهد.
درادامه ی تحقیقات جنایی پسر شیشه ای اعتراف کرد که وقتی پدرش را خفه کرد و به قتل رساند برای جابه جایی جسد او با چاقو جسد پدر را تکه تکه کرده و داخل کیسه های کاور مانند ،تکه های جسد پدر را به بیابانهای پرند منتقل کرده است.
از آنجایی که تکه های جسد را به صورت سطحی دفن کرده بود متاسفانه طی ۲۰ روز گذشته جسد مثله شده توسط حیوانات وحشی خورده شده بود وتنها آثار و بقایایی از جسد مانده بود.
با اعتراف های تکان دهند پسر ناخلف وی به اتهام قتل عمد و جنابت بر میت بازداشت شده و در اختیار تیم بازپرسی قرار گرفته است.
سرهنگ زنگنه درباره سابقه کیفری متهم به خبرنگار رکنا گفت:این متهم پیش از این به اتهام سرقت مسلحانه ۱۰ سال به زندان محکوم شده بود که پس از آزادی گرفتار اعتیاد به مواد مخدر شده است وی همراه پدر ش به تنهایی زندگی میکرد.
نگاه کارشناس اجتماعی
سرگرد مجید شهریاری معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی رباط کریم
متاسفانه قتلهای فجیعی که وقوع آن در حالت عادی بسیار بعید به نظر می رسد و تنها فرد متوهم شیشهای به دلیل تصورات نادرست از محیط اطراف و اعتقاد جدی به آنها دست به این اعمال می زند. قتلهایی که تحت تأثیر توهمات مصرف شیشه اتفاق می افتد از نظر شکل و نحوه وقوع بسیار فجیع و دردناک است و عمدتاً نیز نزدیکان فرد شیشهای را مورد تهدید قرار می دهد. در بسیاری از این نمونه قتلها شاهد هستیم که فرد شیشهای همسر، فرزند و یا مادر خود را به قتل می رساند آن هم به دلایلی که کاملاً خیالی و دور از واقعیت است.اما شیشه چه تأثیری در ذهن و روان فرد ایجاد می کند که ممکن است به دنبال آن دست به چنین قتلهایی بزند و یا فرد، دچار چه آشفتگی روانی می شود که تخیلات ذهنی خود را واقعیت محض می پندارد و به دنبال آن دست به اقداماتی عجیب و جبرانناپذیر می زند.
شیشه یکی از مواد محرک روان است و برخلاف داروهای مخدر که باعث احساس آرامش و رخوت کوتاه مدت می شود و اساس گرایش به آن نیز همین است، موجب افزایش انرژی، تحرک و حس لذت کاذب می شود. به همین دلیل در مواقعی که فرد نیاز به تمرکز ذهنی بیشتر، انجام کارهای ظریف، افزایش احساس لذت، افزایش سطح هوشیاری و یا توان بدنی دارد ممکن است به مصرف شیشه روی آورد و همین احساس انرژی کاذب و یا افزایش هوشیاری و لذت، فرد را تشویق می کند که به مصرف شیشه ادامه دهد.
استفاده مکرر از شیشه موجب بروز تغییراتی در فعالیتهای شیمیایی مغز می شود و بسته به اینکه فرد مصرف کننده به چه میزان مستعد بروز اختلال روانی باشد آثار گوناگونی را در او ایجاد می کند؛ به این معنا که اگر فرد زمینه اختلال روانی داشته باشد حتی با یک بار مصرف شیشه دچار حالات روانپریشی خواهد شد علاوه بر آن تعدد دفعات مصرف و بالا رفتن مقدار مصرف نیز امکان بروز واکنشهای ناخواسته و شدید روانی را افزایش می دهد.واکنشهای افرادی که به مصرف شیشه وابسته شدهاند به صورت حالاتی از خشم، پرخاشگری، سوءظن، بدبینی، افسردگی، بی تدبیری، عدم آرامش و … بروز می کند، این امر رفتارهای غیرطبیعی را در افراد ایجاد می کند و اطرافیان به سهولت می توانند این تغییرات رفتاری را تشخیص داده و احتمال دهند که فرد به مصرف شیشه روی آورده است.
البته مصرف شیشه آثار بد جسمانی هم به دنبال دارد که از آن جمله آثار ناخواسته گوارشی، ایجاد مشکلاتی در گردش خون، فساد دندانها و … است؛ هرچند بغرنجترین و حادترین مسئله در مصرف شیشه ایجاد همان علائم روانپریشی در افراد است که باعث جدا شدن فرد از واقعیتها می شود.
فرد شیشه ای از رفتار اطرافیان برداشت های نادرستی دارد و هر حرکتی برای او معنادار می شود. او از نگاهها و یا گفته های عادی دو نفر برداشت نادرست دارد و همواره احساس می کند دیگران با حرف ها و یا نگاههایشان او را متهم می کنند. علاوه بر این فرد شیشه ای دچار توهماتی می شود که ممکن است تحت تأثیر آن بدون آنکه صدا، شی یا فرد خاصی در محیط باشد آن را احساس کند و بر درستی احساس و تصور خود نیز مصر است.