به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روز جمعه گذشته نفت برنت با ۲.۸۶ دلار یا ۳.۹ درصد افزایش به ۷۵.۳۶ دلار در هر بشکه رسید. وست تگزاس اینترمدیت آمریکا پس از چهار روز کاهش که آخرین بار در اواخر سال ۲۰۲۱ مشاهده شده بود، ۲.۹۳ دلار یا ۴.۳ درصد افزایش یافت و به ۷۱.۵۱ دلار رسید.
بیشتر بخوانید:
طلا و سکه ریزش کرد/ طلا سد مقاومتی را از دست داد
هشدار سنگین یک کارشناس به وجود ۷ ابربحران/ صدای فروش کیش و قشم شنیده شد، اما صدای ابربحرانها را نه شنیدند و نه برآشفتند
معیار برنت در مسیر پایان دادن به هفته با کاهش حدود ۵.۲ درصدی قرار داشت، در حالی که وستتگزاس با وجود اینکه به سمت بیشترین افزایش درصد روزانه خود در یک ماه پیش می رفت، ۶.۶ درصد کاهش داشت.
نفت خام در تلاش است تا کاهش اخیر قیمتها را که ناشی از افزایش نرخهای بهره و ترس از رکود عمدتاً در بخش بانکی است، معکوس کند. تحلیلگران همچنین میگویند که بین عرضه و تقاضای نفت و قیمت ها قطع رابطه وجود دارد.
نتیجه این است که بین تعادل نفت و قیمت نفت گسست بزرگی وجود دارد، در حالی که تحلیلگران Commerzbank خاطرنشان کردند که نگرانیهای تقاضای نفت بیش از حد افزایش یافته است و انتظار دارند در هفتههای آینده قیمتها اصلاح شود.
سهام، که اغلب همراه با قیمت نفت حرکت می کنند، نیز افزایش یافتند.
گزارش مشاغل بهتر از حد انتظار به کاهش برخی از ترسها از رکود اقتصادی قریبالوقوع کمک کرد که تا حدی به دلیل ترسهای مجدد بانکی تحریک شده بود.
در همین حال در چین، فعالیت کارخانهها در ماه آوریل بهطور غیرمنتظرهای کاهش یافت، زیرا سفارشها کاهش یافت و تقاضای داخلی ضعیف بر بخش تولیدی گسترده کشیده شد.
به گفته کلوین وانگ، تحلیلگر ارشد بازار در OANDA در سنگاپور، با این حال، انتظارات از کاهش بالقوه عرضه در نشست بعدی گروه تولیدکننده اوپک پلاس در ماه ژوئن مقداری از قیمت ها حمایت کرده است.
سرمایه گذاران همچنین انتظار دارند که فدرال رزرو افزایش نرخ بهره را در نشست ماه ژوئن خود متوقف کند.
۲۲۳۲۲۷