آخرین اخبار
رسمی/هدیه دولت پزشکیان برای بانوان و زنان خانه دار | کمک معیشت ماهیانه جدید به زنانه خانه دار

سایت سرگرمی روز :
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان اصفهان از پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی ۴ هزار و ۳۵۵ زن مددجوی سرپرست خانوار استان از سوی این نهاد در سال گذشته خبر داد.
وی با بیان اینکه طرح بیمه های تامین اجتماعی به منظور رسیدن به خروجی پایدار و تامین آتیه خانواده های تحت حمایت اجرا می شود، ادامه داد: سال گذشته حق بیمه اجتماعی ۴ هزار و ۳۵۵ زنان سرپرست خانوار و مددجویان طرح های اشتغال پرداخت شده که از این تعداد ۲۸۶ نفر از بانوان و مجریان طرح های اشتغال می باشند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اصفهان، با اشاره به پرداخت حق بیمه اجتماعی این گروه از جامعه هدف تحت حمایت، افزود: سال گذشته حق بیمه این گروه با اعتباری بالغ بر ۵۱ میلیارد و ۴۱۷ میلیون تومان به شعب تامین اجتماعی پرداخت شده و از این تعداد، تا پایان سال ۲۷۹ نفر از حقوق و مزایای بازنشستگی برخوردار شدند.
وی، با تاکید به پرداخت سهم بیمه خانوارهای دارای سرپرست زنان روستایی و عشایر نیز گفت: در همین راستا سال گذشته با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان سهم بیمه هزار و ۲۰۷ خانوار دارای سرپرست زنان روستایی و عشایر نیز پرداخت شد.
دکتر آرزو ذکاییفر سرپرست مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور درباره وضعیت بیمه زنان سرپرست خانوار گفت: در بحث بیمه زنان سرپرست خانوار در دو بخش فعالیت میکنیم؛ نخست، بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار شهری و دوم، بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار ساکن در روستاها و عشایر.
وی افزود: سال گذشته با اعتباری که توانستیم جذب کنیم، تمام زنان سرپرست خانوار روستایی و عشایری پشت نوبتی شناسایی و تحت پوشش قرار گرفتند بهگونهای که اکنون ۶۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه روستاییان و عشایر هستند.
ذکاییفر ادامه داد: در حال حاضر حدود ۴۰ هزار نفر نیز تحت پوشش بیمه شهری قرار دارند. اما یکی از چالشهای موجود این است که اعتبار بیمه شهری از دو منبع تأمین میشود؛ یکی سازمان بهزیستی و دیگری سازمان هدفمندی یارانهها و همین موضوع افزایش جمعیت تحت پوشش را با دشواریهایی همراه کرده است.
وی تصریح کرد: با این حال رویکرد ما برای سال ۱۴۰۴ تمرکز بر شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت است. در این شهرها، تمام افراد پشت نوبتی شناسایی شدهاند. این افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و متقاضی فعال شدن بیمه اجتماعی خود هستند، تعداد این افراد حدود ۱۵ هزار نفر است.
سرپرست مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی ادامه داد: در مورد شهرهای بزرگتر، موضوع به بخش بیمه شهری مربوط میشود. حق بیمه این گروه ۱۸ درصد است که ۸ درصد آن را سازمان بهزیستی و ۱۰ درصد دیگر را سازمان هدفمندی یارانهها باید پرداخت کند.
وی اظهار کرد: سازمان هدفمندی یارانهها اعلام کرده است که امکان افزودن حتی یک نفر دیگر به لیست بیمهشدگان را ندارد و منابعی برای توسعه این پوشش در اختیار ندارد. بنابراین، با وجود تأمین منابع از سوی سازمان بهزیستی، بهدلیل وابستگی به تأمین همزمان منابع توسط سازمان هدفمندی، این اقدام تاکنون عملیاتی نشده است.
ذکاییفر گفت: اکنون در حال پیگیری هستیم که کل منابع مورد نیاز برای پوشش این افراد به سازمان بهزیستی منتقل شود. اگر این اتفاق بیفتد، میتوانیم پشت نوبتیهایی که حدود ۲۰ هزار نفر هستند را نیز تحت پوشش بیمه قرار دهیم.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور، وی در پایان خاطرنشان کرد: تاکنون چند جلسه با سازمان برنامه و بودجه و مجلس برگزار شده است، اما هنوز به نتیجه قطعی نرسیدهایم. با این حال، پیگیریها همچنان ادامه دارد.
مدیر مرکز آموزشهای تخصصی جهاددانشگاهی استان سمنان از آمادگی جهاددانشگاهی استان برای کمک به توانمندسازی مددجویان کمیته امداد و خانوادههای معظم شهدا با برگزاری دورههای آموزشی خبر داد.
مهسا غریبشاه -مدیر مرکز آموزش های تخصصی جهاددانشگاهی استان سمنان- در نشست با مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستانهای سمنان و مهدیشهر از آمادگی این نهاد برای کمک به توانمندسازی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستانهای سمنان و مهدیشهر با برگزاری دورههای آموزشی عمومی و تخصصی خبر داد و اظهار کرد: دورههای آموزشی جهاددانشگاهی استان عمدتا منجر به کسب و کار میشوند.
مدیر مرکز آموزشهای تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان سمنان در نشست با رئیس اداره منابع انسانی و پشتیبانی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سمنان با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در امر تولید و شعار سال ضمن ارائه گزارشی از آخرین اقدامات آموزشی جهاددانشگاهی استان سمنان گفت: این نهاد آمادگی دارد در راستای دورههای مهارتی برای خخانوادههای معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران که منجر به کسب و کار می شود تسهیلات ارائه دهد.
وی افزود: این نهاد افتخار دارد در دپارتمانهای علوم انسانی، پزشکی، زبانهای خارجه، حقوق، هنر، کامپیوتر و دورههای سازمانی به سایر دستگاهها و ارگانهای دولتی و غیردولتی خدمات ارائه دهد.
احمدی، رئیس اداره منابع انسانی و پشتیبانی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سمنان نیز ضمن استقبال از ظرفیتهای جهاد دانشگاهی استان سمنان خواستار همکاریهای مشترک در عرصههای مختلف آموزشی شد و ادامه داد: امیدواریم همکاریهای آموزشی دو طرفه توسعه یابد.
وی ادامه داد: ضرورت دارد اجرای قراردادهای سال ۱۴۰۴ بین دو نهاد نیز به سرعت پیگیری و اجرایی شود.
منبع: سرگرمی روز
وبگردی