به گزارش ایلنا، در ابتدای این جلسه، گزارشی از موضوعات و مباحث شورای مجمع، هیات عالی نظارت و کمیسیونهای اصلی مجمع ارائه شد و دبیر مجمع با اشاره به جلسات و بررسیهایی که در کمیسیون خاص مجمع و کمسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی و کمیسیون سیاسی، امنیتی و دفاعی دبیرخانه در خصوص مسائل جاری کشور انجام شده است، از تلاش این مجموعهها در انجام بررسیهای دقیق منقح و کارشناسی قدردانی کرد.
ذوالقدر با اشاره به ضرورت هماهنگی و همافزایی بین اجزا و ارکان دبیرخانه و کمیسیونها با یکدیگر و نیز همکاری کمیسیونها با هیات عالی نظارت، رابطه ساختاری و هماهنگی بین کمیسیونها و پژوهشکده تحقیقات راهبردی، گفت: داشتن سازوکار هماهنگی و ارتباطات سازمانیافته بین این اجزا با در نظر گرفتن همپیوندی و ارتباط موضوعات در دستورکار آنها، بررسیها را دقیقتر، جامعتر و منسجمتر خواهد کرد.
وی ادامه داد: به عنوان مثال در تدوین یا بازنگری سیاستهای کلی و در نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی یا حل موضوعات اختلافی بین مجلس و شورای نگهبان، مشارکت چند کمیسیون و پژوهشکده در یک عنوان را طلب میکند.
در ادامه، برخی از شرکتکنندگان دیدگاههای خود را درخصوص فرایند تولید و بازنگری سیاست و چگونگی هماهنگی ساختاری و همافزایی بیشتر بین کمیسیونها و پژوهشکده تحقیقات راهبردی، شورای صحن و هیات عالی نظارت بیان کردند که توسط دبیر مجمع مورد جمعبندی قرار گرفت.
انتهای پیام/