رییس قوه قضاییه و رییس ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: انسان و کرامت انسان و حقوق بشر از نگاه اسلام و از نگاه همه ادیان الهی از یک جایگاه و ارزش والایی برخوردار است.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای در مراسم هفتمین دوره اعطای جایزه حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی که در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد، گفت: خدا را سپاسگزارم که توفیق را داده که درباره انسان و حقوق بشر و حقوق انسان نشستی داشته باشیم و بتوانیم در این نشستها قدمی در جهت تعالی انسان و حقوق بشر برداریم.
وی ضمن تسلیت فرا رسیدن ماه محرم افزود: می دانید که انسان بین آفریدههای الهی ممتاز هست و یکی از بزرگترین امتیازهای او عقل و خرد است و انسان از همین عقل خدادادی خود استفاده می کند و از خود میپرسد که من کی هستم و از کجا امده ام و مقصد غایی من چیست و برای رسیدن به مقصد چه مسیری را باید طی کنم.
وی تامید کرد: انسان و کرامت انسان و حقوق بشر از نگاه اسلام و از نگاه همه ادیان الهی از یک جایگاه و ارزش والایی برخوردار است.
وی افزود: می شود بدون شناخت حق از حقوق و حق بشر سخن بگوییم؟ معیار و مبنای ارزش حقوق بشر در چیست؟ با کدام معیار می گوییم این کار ارزشمند است ؟ معیار امروز در جهان برای حقوق بشر چیست؟ خدا نسبت به آفرینش انسان تعابیر ویژه ای دارد. در مورد سایرین چنین تعبیری نیست. اگر چنانچه با این معیارها ما انسان و حقوق انسان را بخواهیم تعریف کنیم یک نوع حقوق بشری ارایه می شود. اگر حقوق بشر با معیار دیگران و غربی ها که کرامت انسان را در چیز دیگری می بینند، حقوق بشر با ان تعابیر فرق خواهد کرد.
محسنی اژه ای ادامه داد: بسیاری از مدعیان مدافع حقوق بشر نه تعریفی از حقوق بشر دارند و نه تعریفی از کرامت انسان و حق دارند و متاسفانه می خواهند بر همه دنیا حرف غلط خود را تحمیل کنند و اسمش را دفاع از آزادی میگذارند. حرف ناحق خود را در مقابل حرف حق مسلمان به زور تحمیل می کنند و می گویند این دفاع از حقوق بشر و آزادی است. اسلامی که برای آزادی اندیشی و تفکر ارزش قایل است. مدعیان دروغگوی حقوق بشر با جان و مال و ثروت های مردم چه کار می کنند؟
وی افزود: امروز بعضی از مسئولان غربی و امریکایی با آن استکباری که دارند می گویند افراد و کشورها یا با ما هستند یا برما و آنهایی که با ما نیستند به تعبیر خودشان علیه خودشان حساب می کنند و حتی یک انسان مستقل را بر نمی تابند و میگویند یا بامایید یا برما و حد وسطی قائل نیستند. می گویند یا تسلیم یا کشته یا اسیر شوید یا کشورتان را اشغال می کنیم یا دانشمندان شما را ترور می کنیم و این منطق مدعیان حقوق بشر است و اسلام عزیز اجازه نمی دهد در مقابل دشمن خود که هنوز سلاح به دست نگرفته و حمله نکرده جنگی علیه او شروع شود.
عمده جنگهای اسلام دفاعی است.
وی تاکید کرد: تاریخ مدعیان امروز حقوق بشر غربی را نگاه کنید در چندین قرن گذشته به چه بهانه هایی چه جنایتهایی کردهاند و انجام می دهند و ببینید در الجزایر وکشورهای افریقایی و هند و فلسطین چه کردند؟
محسنی اژه ای ادامه داد: امروز و در عصر حاضر به چه بهانه ای به کشور عراق حمله کردند و باز امروز چه می کنند؟ کدام بشر و کدام حقوق؟ حیوانی که ذاتش درندگی است و اگر احساس کند شکارش مظلوم واقع شده و بچه است رحم می کند اما اینها چه کردند و به چه کسی رحم کردند.
رییس قوه قضاییه گفت: بنا به گفته مسئولان امریکایی، داعش را خودشان ایجاد کردند. چقدر جنایت در افغانستان و گوشه و کنار دنیا کردند و اینها مدعی حقوق بشر هستند لذا برماست که این حقوق را تبیین کنیم. بیش از استفاده ابزاری به بهانه نقض حقوق بشر، به کشور و مردمی حمله می کنند و کشوری را تحریم می کنند.
وی افزود: روز حقوق بشر را خیلی باید قدر بدانیم و باید از کسانی که این نهاد را تاسیس کردند تقدیر کنیم و از جمهوری اسلامی باید تشکر کنیم که چنین روزی را به ثبت رساند نه فقط به یک روز اکتفا کنیم و بگوییم روز حقوق بشر بلکه باید جنایتی که به بشر می شود را بیان کنیم.
رییس قوه قضاییه ادامه داد: بدترین منکرات این است که زشت ترین کارها را می کنند و ما نسبت به این منکر بزرگ آنگونه که باید و شاید وظیفه امر به معروف را انجام نمی دهیم لذا باید این منکر بزرگ را تبیین کنیم.
وی تاکید کرد: اسلام برای صلح و آزاد اندیشی و تلاش برای اباد کردن دنیا بسیار ارزش قایل است ولی امروز دارند اسلام و مسلمانان را با اقداماتی غیر از این معرفی می کنند و اسلام و مسلمین را خشن معرفی می کنند و بدترین جنایت ها را می کنند ولی اسلام را متهم می کنند لذا وظیفه داریم اسلام را به دنیا معرفی کنیم. مدعیان دروغین حقوق بشر برای منافع شخصی زودگذر خود به مردم خود ظلم می کنند.
انتهای پیام
منبع: ایسنا