جلسه صالح‌آبادی و عشقی درباره نرخ بهره بین بانکی

اخبار, اقتصاد

جلسه صالح‌آبادی و عشقی درباره نرخ بهره بین بانکی

رئیس کل بانک مرکزی در جلسه با رییس سازمان بورس گفت: دغدغه بازار سرمایه، دغدغه بانک مرکزی هم هست، نرخ بهره بین بانکی با سیاست مشخصی کنترل خواهد شد و تصمیماتی در روز گذشته در این خصوص اتخاذ شده است.

به گزارزش ایلنا، محمد هادی سلیمی‌زاده مدیر روابط عمومی سازمان بورس در توئیتی نوشت: جلسه ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار با رئیس کل بانک مرکزی در حال برگزاری است. ضرورت کنترل نرخ بهره بین بانکی و کنترل تورم به صورت تومان، یکسان بودن سیاست اعمالی و اعلامی و انعکاس آن به فعالان اقتصادی از اصلی ترین موضوعات مطرح شده بود. 

علی صالح‌آبادی رئیس کل بانک مرکزی در این جلسه گفت: دغدغه بازار سرمایه، دغدغه بانک مرکزی هم هست، نرخ بهره بین بانکی با سیاست مشخصی کنترل خواهد شد و تصمیماتی در روز گذشته در این خصوص اتخاذ شده است.

وی ادامه داد: صنعت بانکداری که در بورس هم فعال هستند دچار مشکلاتی هست. نرخ فعلی بهره بین بانکی ناشی از عرضه و تقاضای عادی ذخایر بانک ها است که در شرایط تورمی اجتناب ناپذیر بوده. کنترل این نرخ در کریدور مشخص دنبال خواهد شد تا از افزایش بیشتر پیشگیری و روند کاهشی آغاز شود.

همچنین مجید عشقی رئیس سازمان بورس در این نشست اظهار کرد: تصمیمات و سیاست‌های ارکان مختلف اقتصادی کشور همسو و یکپارچه و در راستای منافع کلان اقتصادی همه مردم باشد.

 

رئیس کل بانک مرکزی در ادامه این جلسه اظهار داشت: به واسطه افزایش قیمت های جهانی و تورم نهفته در حذف ارز ۴۲۰۰، کشور با تورم مواجه شد که با همراهی مردم از آن عبور کردیم. این اطمینان را به بازار سرمایه میدهم که نرخ بهره بین‌بانکی کنترل و مدیریت شده و بازار نرخ های بالاتر را نخواهد دید. روند کاهشی به زودی آغاز خواهد شد.

وی افزود: بانک مرکزی در راستای حمایت از تولید، در حال برنامه ریزی ویژه جهت تامین مالی صنایع با سیاست هدایت اعتباری برای شرکت های بازار سرمایه است. همچنین تسهیل در صدور مجوز صندوق های وابسته به بانک ها در دستور کار کمیته مشترک بانک مرکزی و بازار سرمایه قرار خواهد گرفت.

صالح آبادی همچنین گفت: در بحث اختلاف قیمت نرخ ارز نیما و بازار آزاد، با توجه به روان بودن معاملات در بازار متشکل ارزی و در دسترس بودن منابع ارزی کافی در کشور، در آینده با کاهش نرخ ارز بازار آزاد، اختلاف نرخ نیما و بازار آزاد به مرور کاهش خواهد یافت.

انتهای پیام/

منبع: ایلنا

نوشتهٔ پیشین
تشریح جزییات طرح جهش تولید در دیم‌زارها/ چین بزرگترین خریدار میگو ایران
نوشتهٔ بعدی
حفظ منافع نفتی از مسیر یک توافق برد-برد/ اروپا از برجام چه نفعی می‌برد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

آخرین اخبار