طلاب سهمیه‌ای در آموزش و پرورش ندارند

اخبار, جامعه

حجت‌الاسلام والمسلمین حمید نیکزاد مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش  در پاسخ به این سوال که «آیا طلاب حوزه علمیه از شرایط ویژه‌ای برای جذب و استخدام در آموزش و پرورش برخوردارند؟»، اظهار کرد: طلاب هیچ‌گونه سهمیه اختصاصی برای ورود به آموزش و پرورش ندارند.  

وی افزود: برای ورود به آموزش و پرورش دو مسیر قانونی وجود دارد؛ مسیر اول، شرکت در آزمون سراسری و ورود به دانشگاه فرهنگیان است که پس از طی دوره چهار ساله به عنوان معلم در بدنه آموزش و پرورش مشغول تدریس می‌شوند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در ادامه گفت: دومین راه بر اساس ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، جذب از طریق آزمون استخدامی است که طلاب و دانشجویانی که حداقل مدرک سطح ۲ یا کارشناسی دارند و خدمت سربازی خود را گذرانده‌اند در یک آزمون مشترک ثبت‌نام کرده و بعد از قبولی در یک فضای مساوی می‌توانند جذب آموزش و پرورش شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نیکزاد همچنین خاطرنشان کرد: طلاب و دانشجویانی که در آزمون استخدامی ماده ۲۸ شرکت کرده و قبول شوند، مانند باقی افراد بعد از طی مراحل مصاحبه و قبولی، به عنوان مهارت‌آموز در دانشگاه فرهنگیان پذیرفته شده و پس از گذراندن یک سال، آموزش‌های دوره معلمی و شرکت در آزمون جامع، در صورت قبولی به ادارات آموزش و پرورش معرفی شده و مشغول تدریس می‌شوند. 

وی تصریح کرد: وقتی دفترچه‌های آزمون استخدامی توزیع شود، طلاب هم می‌توانند مانند سایر افراد در این آزمون شرکت کنند و اگر پذیرفته شوند، همان راهبردی که برای همه مدنظر قرار گرفته است برای این افراد هم اجرایی خواهد شد و بعد از انجام مصاحبه‌های تخصصی به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند.

 

منبع: عرشه آنلاین

نوشتهٔ پیشین
هواشناسی برای ۱۰ استان کشور هشدار قرمز داد
نوشتهٔ بعدی
آمار باور نکردنی از سیل یزد؛ همه آثار باستانی از بین رفتند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

آخرین اخبار